THE HALLOWEEN VIBES

Jeg er en person som nok alltid har elsket alt som har med utkledning å gjøre. Den første krangelen jeg husker å ha hatt med mamma var over et av mine utkledningsskjørt eller kjoler som hun hadde kastet uten å spørre meg, og jeg var kjempe lei meg for det var visstnok en favoritt. Lite brydde jeg meg om at det på alle måter var ødelagt, at strikken var råtten så du hørte de revnelydene når du trakk i den. Jeg følte meg som en prinsesse, og det var det eneste som betydde noe.

Men derfor er det kanskje ikke så overraskende at det ikke spilte noen rolle for meg at mesteparten av den sosiale delen av Halloween i år var avlyst, det var allikevel sosialt akseptabelt å kle seg ut som det man ville og dele bilder og videoer av det. Og selv om det nå når dere leser og ser dette er lenge siden Halloween, så tok jeg nok bilder til at jeg følte jeg måtte dele disse et eller annet sted – og endte med her. Må også få understreke at disse er uredigerte, eneste forskjellen er lysinstillingene på kameraet, og med og uten blits eller eksternt lys. Så her får du litt utkledningstilbakeblikk til oktober!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: