Get out there

Hei og godt nytt år alle sammen! Håper dere har hatt en grei start på året, disse første par ukene har i hvert fall bare fløyet forbi her uten at jeg helt har fått det med meg – men kanskje fordi det føles så likt akkurat de samme ukene i fjor?

Jeg har riktignok rukket å bli 27 år siden sist, bare en uke siden faktisk. Og for første gang i mitt liv hadde jeg ikke invitert til noen form for feiring, og for første gang siden jeg lovlig kunne drikke alkohol inntok jeg ikke en eneste dråpe av dette i noen form for feiring – og det føltes egentlig veldig greit. Jeg reiste riktignok på besøk til en av de absolutt beste personene jeg kjenner, hvor jeg fikk servert pannekaker til frokost og det eneste vi egentlig gjorde i løpet av hele helga var å ha seriemaraton hvor jeg presenterte henne for The Handmaids Tale! Jeg tror nok kanskje fjorårets “feiring” tok litt knekken på meg, og da lite egentlig har forandret seg siden den gang – utover å ha fått et supert, mer lokalt nettverk – føltes det ikke ut å være verdt det å sette opp noen forventninger til noe. Beste avgjørelsen jeg har tatt så langt i år.

Det er så mye jeg egentlig skulle ha fått skrevet ned her, om ikke for at noen skal se det, så litt bare for min egen del. Hovedgrunnen til å ha brukt så mye tid i min oppvekst på å skrive blogg er jo mest for å få stablet hode litt bedre – det å skrive ting ned har alltid virket litt terapautisk for meg, men jeg slitt veldig med motivasjonen for å skrive noe ned om ingen skulle se det, som jeg vet ikke nødvendigvis gir mening, og derfor har blogg vært et supert alternativ. Nå vet jeg ikke om noen faktisk leser blogger lenger, jeg gjør jo i hovedsak ikke det, men jeg kan jo skrive og legge det ut her allikevel så når det sikkert de som skulle trenge eller ønske det på et eller annet vis.

Men for å prøve å ikke gjøre dette innlegget alt for langt tenkte jeg nå egentlig bare å avslutte med å dele Dreamboardet jeg har laget for 2022. Hovedmålet mitt er å “GET OUT THERE”, og da er vel dette også en måte å gjøre det på? Mye planer for året som kommer, mange ønsker om å bli flinkere til å gjøre ting med mening og ikke kaste bort like mye tid, penger og energi som jeg kanskje har hatt en tendens til så langt i denne pandemitiden hvor man skulle prøve å finne ut hvem man var på nytt. Intensjonalitet er kanskje også et godt ord for hva jeg ønsker det kommende året skal inneholde. Hva er din plan, tanke eller mål for det kommende året?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: