Litt forandringer i hverdagen

Hei som tiden går. Jeg har nå hatt hele fem uker ferie, og det føles ikke ut som jeg har hatt fri i det hele tatt. Med bare rundt 5 netter hjemme i egen seng siden ferien begynte er jeg nesten mer sliten nå enn da den begynte, og før jeg minner meg selv på hvor absolutt fantastiske disse ukene faktisk har vært og alle menneskene jeg har møtt og delt tid med i perioden, holder jeg på å angre på valget om å ikke være mer hjemme for å ikke gjøre noe som helst. Men ingenting å dvele over nå, for på mandag er det ikke bare tilbake i full sving – neste uke bærer også med seg offisiell start på nye studier.

De siste dagene har jeg nemlig vært i Oslo for orienteringsdager hos BI i forbindelse med at jeg nå skal begynne på en Master (MSc) i Regnskap og Revisjon. Her har jeg møtt flere jeg skal studere sammen med de neste par årene, fått introduksjoner til skolen, dens ulike ledere, mitt studie spesifikt og hva jeg kan forvente. I tillegg til et par workshops knyttet til verdsatte egenskaper i dagens arbeidsliv og verdien av å knytte bånd med ulike typer mennesker – og hvilke likheter vi alltid vil kunne finne oppi alle ulikhetene. Jeg har også merkverdignok greid å bruke mer penger på bøker bare de siste tre dagene, enn jeg tror jeg har gjort hele resten av 2022.

Noe annet gikk også opp for meg bare noen dager før jeg pakket sakene mine og dro innover. Jeg valgte nemlig å se på denne uken som en liten byferie, og meg bryet meg å bestille meg hotellrom på Thon Hotell Storo for oppholdet fra mandag til i dag (torsdag). Det å bo på hotell i seg selv er ikke noe nytt for meg. Det som gikk opp for meg var at jeg for første gang skulle bo på hotell i Norge for egne penger. London er det eneste andre stede jeg har selv kjøpt hotell to ganger, og da snakker vi de billigste og mest elendige greiene du får tak i, og anses ikke å være i nærheten av sammenlignbart. Mange vil sikkert ikke tenke på dette som svært substansielt, men personlig er dette et svært stolt øyeblikk!

Over til noe annet igjen, så er planen og om ikke alt for lenge komme innom her med en kort recap av hva jeg ellers har drevet på med i ferien siden jeg nesten ikke har vært hjemme. For de av dere som følger med i andre sosiale medier så er det en del som er delt der – men greit med en oppsummering her allikevel føler jeg, ikke minst for min egen del i fremtiden. Det er første slike ferieturen jeg har vært på på forholdsvis mange år hvor jeg ikke har laget reise vlog, men så har jeg også hatt med meg et faktiskt menneske i steden for et kamera som reisefølge. Times are changing! Haha.

For nå var det egentlig det jeg hadde å dele. Håpet er at dagene mine de neste årene blir mer varierte og spennende, slik at jeg kan komme litt mer tilbake til dette også – det har bare vært både lite å skrive om og lite energi til å skrive etter start i fulltid+ arbeidslivet. Men så glad som jeg egentlig er i å dele, satser jeg på å greie å sette av litt mer tid igjen. Time will tell. Er også litt usikker på språkvalget videre da jeg definitivt trenger mer trening i å ikke bare snakke og lese engelsk, men også skrive det og dette er av de beste muligheten for slikt. Mer informasjon kommer når jeg greier å ta en avgjørelse. Håper dere hvert fall har hatt en fin sommer?

Q: Har dere funnet på noe spennende i sommer? Let me know.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: