Kine Lovise – Blogginnlegg

Siste blogginnlegg

Litt forandringer i hverdagen

…et par workshops knyttet til verdsatte egenskaper i dagens arbeidsliv og verdien av å knytte bånd med ulike typer mennesker – og hvilke likheter vi alltid vil kunne finne oppi alle ulikhetene. Jeg har også merkverdignok greid å bruke mer penger på bøker bare de siste tre dagene, enn jeg tror jeg har gjort hele resten av 2022…

Over all forventning

Hode og kroppen funker på spesielle vis, og jeg er merkverdig stolt over egen innsats. Ikke bare at jeg nå faktisk greier å jogge i en viss tid sammenhengende. Men fordi jeg greide å sette meg ned å fortelle meg selv at det er helt greit å bare komme i mål, og alt du gjør herfra vil bare kunne gjøre situasjonen bedre.

Get out there

Men for å prøve å ikke gjøre dette innlegget alt for langt tenkte jeg nå egentlig bare å avslutte med å dele Dreamboardet jeg har laget for 2022. Hovedmålet mitt er å “GET OUT THERE”, og da er vel dette også en måte å gjøre det på?

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Om Meg
Foto av Erlend Lillemark Åse

Hei, jeg er Kine Lovise. Jeg er generelt glad i å dele av meg selv på måter som kan motivere andre, eller hjelpe de til å forstå seg selv eller bare det at de ikke er alene. Med mange interesser vil det her komme litt av hvert, men mye fokus vil ligge på bøker, utvikling, litt sminke og generelt hvordan jeg får livet til å funke i hverdagen.

Let’s hang out
Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: