Kine Lovise – Blogginnlegg

Siste blogginnlegg

Hva jeg leste i Januar 2021

Men nå er det endelig sommerferie, og jeg siden bøker ikke går ut på dato så tenkte jeg dette kanskje kunne være relevant for noen av dere allikevel? Om du vil se den, så er den i hvert fall her. Si bare ifra om det skulle være noe du lurer på, eller om du ønsker å prate om noen av de med meg!

Pride

Fordi om den kjærlighet du føler er romantisk og eller seksuell, eller ingen av delene, og hvilke kjønn denne kjærligheten er rettet mot, har absolutt ingenting med din verdi som menneske å gjøre.

January: BOOK HAUL 2021

I dag får dere en oversikt over alle de bøkene jeg har kjøpt eller fått (jule- og bursdagsgaver) mellom 20. desember (hadde selvpålagt kjøpestopp fra 31. oktober ): ) og til og med januar. Let me know om du har lest noen av bøkene her tidligere og hva du eventuelt syntes om de, og er det noen du plutselig fikk lyst til å lese selv?

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Om Meg
Foto av Erlend Lillemark Åse

Hei, jeg er Kine Lovise. Jeg er generelt glad i å dele av meg selv på måter som kan motivere andre, eller hjelpe de til å forstå seg selv eller bare det at de ikke er alene. Med mange interesser vil det her komme litt av hvert, men mye fokus vil ligge på bøker, utvikling, litt sminke og generelt hvordan jeg får livet til å funke i hverdagen.

Let’s hang out
Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: