HVEM ER JEG?

Hei, og velkommen til mitt lille hjørnet av internett. Noen av dere vet kanskje allerede hvem jeg er enten fra den virkelige verden, eller fra all min tidligere (og pågående) tid på sosiale medier på andre platformer; deriblant andre bloggsider, youtube, og instagram for å nevne de mest aktive i løpet av tidene. For andre igjen er jeg kanksje helt ukjent.

Mitt navn er i hvert fall Kine Lovise. For øyeblikket bor jeg i Hamar og trives kjempe godt. Etter nøye vurderinger frem og tilbake bestemte jeg meg for å fikse meg dette helt egne hjørnet av internett, og igjen dele på det viset som passer meg best. Her vil dere derfor finne på mange måter utklipp fra min utvikling og lærdom i møter med andre mennesker og ny informasjon, i tillegg til innslag av de ting jeg setter mest pris på. I tillegg til mye nytt har jeg en plan om å hente frem noen av mine gamle innlegg og dele de på nytt på denne siden, disse vil være tydelig datomerket.

Annet enn dette vil det nok ikke være stort mer det er aktuelt å skrive her, for om du virkelig vil få et bedre inntrykk av hvem jeg er vil jeg heller anbefale deg å bli værende og følge med på denne siden. Hvem vet, kanskje jeg kan hjelpe deg å lære noe nytt om deg selv også? Det er hvert fall noe av det jeg syns er kulest, å lære noe nytt om meg selv ved å lære noe nytt om andre. Velkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: