Hva jeg leste i Januar 2021

Okei greit, denne videoen skulle vært postet for flere måneder siden. Den ble til og med filmet for flere måneder siden! Men de siste månedende har vært hektiske med jobb, og det å sette seg ned for å redigere dette etter å ha sittet hele resten av dagen foran en skjerm og arbeidet har bare ikke fristet. Men nå er det endelig sommerferie, og jeg siden bøker ikke går ut på dato så tenkte jeg dette kanskje kunne være relevant for noen av dere allikevel? Om du vil se den, så er den i hvert fall her. Si bare ifra om det skulle være noe du lurer på, eller om du ønsker å prate om noen av de med meg! Stort sett åpen for en samtale om bøker!!

Ha en fin dag videre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: